Sollicitanten inlog

Sollicitanten inlog

Open

Internal Sales and Inventory Manager

Delete
Bewaar in favorieten

Functie omschrijving

Als Internal Sales and Inventory Manager bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze wereldwijde verkoop van beschikbare voorraden ingevroren sperma van onze stieren en het aanbieden van alternatieven bij schaarste. Jij bepaalt tegen welke minimumprijzen de rietjes verkocht kunnen worden en welke markten voorrang krijgen. Je komt terecht in een dynamische bedrijf waar je een internationale spilfunctie gaat vervullen tussen de Markets, Product Development en Supply Chain, waar de klant en groei centraal staan. Je hebt liefde voor de rundveefokkerij en bent gedreven in het verbeteren van processen die impact hebben op het leveren aan de markt.

Als Internal Sales and Inventory Manager ben je verantwoordelijk voor het pro-actief aanbieden van voorraden aan interne klanten, waarbij je strategische keuzes maakt in allocatie en opbrengsten. Je legt met jouw enthousiasme en deskundigheid internationaal contacten, je onderhandelt, maakt keuzes en bedient Sales zo optimaal mogelijk. Je start samen met collega’s verbeterprojecten op gebied van voorraadbeleid, forecastproces en prijsbeleid op en draagt continu bij aan de winstgevendheid en groei.

  • Verantwoordelijk voor het aanbieden van de juiste voorraden aan de juiste Markets en het bieden van oplossingen in geval van schaarste
  • Deelnemer van ons S&OP kernteam en leider van onze internationale pre-S&OP’s
  • Strategische keuzes in verdeling van voorraden tegen de beste prijzen
  • Optimaliseren van processen om de meest optimale beschikbaarheid voor Sales te bewerkstelligen

Wij vragen

Je staat sterk in je schoenen, hebt een echt commercieel hart, enthousiaste werkhouding en gaat graag uitdagingen in een complexe werkomgeving aan. Het leggen van nieuwe en het behouden van bestaande contacten en relaties is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je voelt je thuis in een internationaal gericht bedrijf waar jij het verschil kunt maken.

  • HBO/academisch werk en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de rundveefokkerij
  • Ervaring in een internationale commerciële werkomgeving
  • Kennis van ERP-systemen
  • Commercieel gericht met gevoel voor Supply Chain processen
  • Vloeiend in het Engels en Nederlands

Wij bieden

Bij CRV staan drie kernwaarden hoog in het vaandel: collective ownership, accountability, transparancy: we hechten waarde aan samen werken, je verantwoordelijkheid nemen en open en transparant naar elkaar zijn. Je krijgt een afwisselende baan met voldoende uitdagingen in een internationaal speelveld.

Wat je verder kan verwachten:

  • Een veelzijdige uitdaging in een succesvolle multinational
  • Bijdrage leveren in de wereld van rundveeverbetering
  • Een functie in een team bij een inspirerend en stabiele organisatie
  • Vanzelfsprekend de beschikking over laptop en mobiele telefoon
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen hoe jouw dag eruit ziet

Kom bij ons werken!

Stuur uiterlijk 21 oktober je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar jobs@crv4all.com.

Wil je eerst meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Victor Schoof, Hoofd Supply Chain, telefoonnummer+31613947045

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveeverbetering. BETTER COWS > BETTER LIFE is waar CRV voor staat. We helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren. Circa 23.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.
CRV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.