Sollicitanten inlog

Sollicitanten inlog

Open

Planner afdeling Melk Productie Registratie (MPR)

Delete
Bewaar in favorieten

Planner afdeling melkproductieregistratie (MPR)

Als planner vervul je een belangrijke taak binnen de organisatie. Want zonder jou, worden er geen monsternames en distributietaken ingepland en kunnen onze monsternemers niet aan het werk. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de transportbussen, het materiaal én de chauffeurs op een efficiënte, kostenbewuste manier worden ingepland. Je behoudt dan ook gemakkelijk het overzicht en hebt dagelijks contact met meerdere partijen: veehouders, chauffeurs en interne collega’s. Je beschikt gelukkig over uitstekende communicatieve vaardigheden, het onderhouden van veel contacten is voor jou geen enkel probleem. Dankzij jouw inspanningen loopt alles gesmeerd en weet iedereen wat ze kunnen verwachten en wanneer. Bij het plannen houd je daarnaast ook rekening met diverse factoren, zoals: klantafspraken, wensen en deadlines. Kortom: je houdt van puzzelen en ziet deze factoren als een uitdaging!

Wie ben jij

Je krijgt energie van werken in een leuk team, bent collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast behoud jij gemakkelijk het overzicht en ben je flexibel ingesteld. Je wordt niet snel van je stuk gebracht, maar denkt direct na over een mogelijke oplossing. Daarnaast:

  • Heb je affiniteit met de agrarische sector (en bij voorkeur de melkveehouderij) en kan je niet wachten om jouw kwaliteiten in te zetten binnen het huidige team.

  • Beschik je over een afgeronde opleiding (bij voorkeur in de logistieke richting) op minimaal MBO 4 niveau.

  • Beschik je over goede geografische kennis.

  • Ben je stressbestendig en heb je een klantgerichte instelling.

Wat bieden wij jou?

Een baan bij de marktleider in rundveeverbetering

  • Bij voorkeur een full time dienstverband. Parttime is bespreekbaar (minimaal 24 uur)

  • Mogelijkheden tot thuiswerken

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

  • Een team van enthousiaste collega’s

  • Competitief salaris en arbeidsvoorwaarden met extra’s:

    • persoonlijk keuzebudget: flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden

    • 17.5 atv dagen naast 25 vakantiedagen (Parttime naar rato)

    • gunstige pensioenregeling en eindejaarsuitkering

    • aanvullende verzekeringen

    • duurzaam inzetbaarheidsbudget

Kom bij ons werken!

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer weten?

Heb je de vacature helemaal tot hier gelezen? Leuk! Dan ben je vast geïnteresseerd. We ontvangen jouw sollicitatie graag via de link op deze pagina. Vergeet niet om hierbij aan te geven wat jouw beschikbaarheid is. Wil je liever eerst nog wat meer weten?

Neem dan contact op met Clarine Schmaal +31 620619535

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveeverbetering. BETTER COWS > BETTER LIFE is waar CRV voor staat. We helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren. Circa 23.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Locatie

Arnhem
CRV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.