Sollicitanten inlog

Sollicitanten inlog

Open

Researcher fokwaarden

Delete
Bewaar in favorieten

Functie omschrijving

Als researcher fokwaarden lever je een grote bijdrage aan de verbetering van rundveestapels wereldwijd. Je houdt je bezig met het opstellen en uitvoeren van onderzoeksprojecten naar aanleiding van opgedragen onderzoeksvragen, inclusief verslaglegging. Hierbij stel je ook de systematisch ontwerpen van software op. Met grote regelmaat voer je statistische analyses uit met behulp van bestaande of zelf ontwikkelde programmatuur.
Je vindt het belangrijk om informatie uit te wisselen met vaktechnische specialisten van zowel binnen als buiten CRV in binnen- en buitenland. Afnemers weten jou te vinden om hun vragen beantwoord te krijgen.
In jouw rol is het belangrijk dat je ontwikkelingen in de wetenschap en de praktijk bijhoudt via (wetenschappelijke) vakliteratuur, congressen en buitenlandse rekencentra. Je werkt in een klein, professioneel team binnen de Animal Evaluation Unit van CRV.

Wij vragen

• Universitair werk- en denkniveau, afgestudeerd of gepromoveerd op fokkerij en genetica bij landbouwhuisdieren
• Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in zowel Nederlands (pré) als Engels
• Adviesvaardigheden en analytisch vermogen
• Kennis van rundveehouderij is een pre
• Ervaring in statistische analyses van grote datasets met behulp van een softwarepakket
• Ervaring met programmeren in FORTRAN en kennis van UNIX
• Competenties: samenwerken, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, probleemanalyse, marktgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid

Wij bieden

• Een baan bij de marktleider in de veeverbetering
• Een dienstverband van 32-40 uur met als locatie Arnhem
• Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
• Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden met extra’s, zoals een persoonlijk keuzebudget, een atv-regeling naast 25 vakantiedagen, een gunstige pensioenregeling en aanvullende verzekeringen.

Kom bij ons werken!

Reageer uiterlijk 22 maart 2021 door op onderstaande sollicitatie-button te klikken. Je kunt daar je curriculum vitae en motivatiebrief uploaden.

Wil je eerst meer weten?

Neem dan contact op met Gerben de Jong, hoofd Animal Evaluation Unit, via telefoonnummer +31 (0)6 - 53 67 86 52.

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveeverbetering. BETTER COWS > BETTER LIFE is waar CRV voor staat. We helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren. Circa 23.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Locatie

Arnhem
CRV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.