Sollicitanten inlog

Sollicitanten inlog

Open

Full-stack Developer

Delete
Bewaar in favorieten

Wat ga je doen?

Als full-stack developer komt te werken in een Scrum team dat verantwoordelijk is voor één of meer dataproducten. Dat bekent zowel iteratief als incrementeel werken met aandacht voor continue verbetering van product en proces in een complex technologisch landschap; zo maken we onze producten steeds beter. Met jouw kennis en ervaring help je de producten, onze werkwijze en onze technische stack naar een hoger niveau te tillen. Wat je verder doet:

  • Je vertaalt user-stories naar hoge kwaliteit oplossingen
  • Je bent een mentor voor de junior/medior developers
  • Je helpt de visie en aanpak rondom architectuur en onderliggende technologie te verfijnen
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de gezondheid van de software in productie

"Als developer bij CRV bepaal ik samen met mijn team welke taken we gaan oppakken, bouw ik aan nieuwe features en praat ik met mede-developers over de nieuwste development trends. Binnen de organisatie en de maatschappij kan ik een echte impact maken en CRV geeft mij hierbij ook voldoende ruimte om te werken aan mijn persoonlijke ambities." - Christiaan

Wij vragen

Dit is iets voor jou als je...

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau hebt
  • Mooie oplossingen wilt maken voor interne en externe gebruikers
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt, liefst in team-setting en een Agile werkomgeving
  • Ervaring hebt met Java, Maven, HTML, CSS en JavaScript
  • Ervaring hebt met moderne frameworks zoals Vue/Angular/React, Sass/Less, Node.js, Apollo GraphQL en Quarkus
  • Ervaring hebt met CI/CD, Git, (unit) testen, linters en code analysis tools
  • Het interessant vindt om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en deze informeel te delen met collega's

Wij bieden

De mogelijkheid om samen het verschil te maken voor de veehouder, en daarbij jezelf en anderen te ontwikkelen. We streven ernaar om je een plek te geven waar je talenten, vaardigheden en ambities tot hun recht komen. We kennen een open sfeer waar je jezelf kunt zijn, de veiligheid hebt om fouten toe te geven en waar we samen kunnen lachen. De afdeling Global Data is groot genoeg om op wereldschaal te opereren, en klein genoeg om elkaar te kennen en samen verder te groeien.

Verder bieden we jou:

  • Een marktconform salaris (tussen de € 3.224,90 en € 4.607,00)
  • 25 vakantiedagen en daar bovenop 17,5 dag ATV (bij een fulltime dienstverband)
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 2,25 procent
  • Een persoonlijk keuzebudget, waarmee bijvoorbeeld een fiets of fitness abonnement kan worden aangeschaft
  • Een budget duurzame inzetbaarheid (DI-budget), dat je kunt gebruiken om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Een gunstige pensioenregeling
  • Een high-end Linux/Windows-laptop of een MacBook Pro, twee extra schermen en een los toetsenbord en muis. Speciale wensen zijn bespreekbaar
  • Balans tussen thuiswerken en werken op ons kantoor in Arnhem (hybride)
  • En alle andere voordelen van een goede geregelde bedrijfs-CAO

Kom bij ons werken!

Global Information Services is het softwarehuis van CRV, waar we een breed scala aan applicaties en dataproducten ontwikkelen ter ondersteuning van met name de melkveehouderij wereldwijd. De data die de veehouders ons toevertrouwen wordt door ons verrijkt en toegankelijker gemaakt. Denk aan mobiele apps, webapplicaties, API-koppelingen met overheden en ketenpartners, etc. Onze stack bestaat uit Java EE in de back-end met VueJS (2 & 3, JavaScript/TypeScript) in de front-end en is in transitie naar Azure, met als kloppend hart een modern Data Platform waar Data Scientists en Data Engineers "romige" datastromen vertalen naar waardevolle inzichten voor de klanten.

Er zijn zes Agile development teams die verantwoordelijk zijn voor de applicaties in specifieke domeinen zoals Mineralen en fosfaat, Gezondheid, Melk of Fokkerij. Je komt als full-stack developer te werken in één van deze teams. Een team bestaat uit: een Product Owner, Scrum Master en 6-8 teamleden met diverse achtergronden: back-end, front-end, UX, domein expert en testen. We moedigen het ontwikkelen van een divers kennisprofiel aan, wat bijdraagt aan variatie in uitdaging, goed teamwerk en gaan voor het gezamenlijke resultaat. De teams hebben veel autonomie en jij als teamlid krijgt de ruimte om expert te zijn.

Je draait daarnaast mee in een Chapter met collega developers uit andere teams, waar je elkaar uitdaagt continu beter te worden in het vak, de nieuwste tech bespreekt en met elkaar standaarden vastlegt. De Chapter Lead en de senior developers treden op als mentors en sparringpartners om jou daarbij te ondersteunen.

De teams werken hybride, dus 1-2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Voor de kantoordagen heeft CRV een inspirerend hoofdkantoor in Arnhem, in het Landmark Building (https://www.landmark-arnhem.nl).

Wil je eerst meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Jaap Stramrood via jaap.stramrood@crv4all.com.

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveeverbetering. BETTER COWS | BETTER LIFE is waar CRV voor staat. Wij helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren. Circa 24.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Locatie

Arnhem
CRV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.