Menu


 Ontdek je
 toekomst


 Ontdek je toekomst


Bij CRV staan we voor de missie om een duurzame toekomst voor de wereldwijde rundveehouderij te creëren. Wij begrijpen de cruciale uitdaging om een snel-groeiende bevolking op een verantwoorde manier te voeden.

 

Wil je deel uitmaken van onze missie en bijdragen aan een essentiële industrie? Bij CRV vind je een breed scala aan mogelijkheden om je professionele pad te bewandelen, of het nu in de buitendienst is, waar je de brug slaat tussen technologie en praktijk, in ons laboratorium waar wetenschap de leidraad is, of op ons hoofdkantoor waar strategieën werkelijkheid worden. Zelfs in onze stal in Wirdum, waar we onze expertise in genetica tot uitdrukking brengen, is er ruimte voor jouw talent.

 

CRV is een plek waar je niet werkt voor iemand, maar samenwerkt met iedereen. Waar verantwoordelijkheid vertrouwen schept en transparantie een tweede natuur is. Bij CRV ben je meer dan een medewerker - je bent een partner in vooruitgang. Sluit je aan bij ons internationale team en bouw mee aan een duurzame toekomst in de veehouderij.

 

 

Over CRV

 

We staan voor de uitdaging om een groeiende wereldbevolking op duurzame wijze te voeden. Het is onze ambitie om te zorgen voor een beter leven voor onze veehouders, hun koeien en de omgeving. We leveren toegevoegde waarde voor veehouders door onze bewezen topgenetica en op maat gemaakte, innovatieve dataoplossingen, gebaseerd op onze kernprincipes van gezondheid en efficiëntie. Dit leidt tot hoogwaardige melk- en rundvleesproductie, waarbij efficiënt wordt omgegaan met beperkte grondstoffen.

 

Onze inspanningen zijn gericht op het fokken van gezondere, duurzame en productievere koeien, waardoor veehouders in staat zijn om met een kleine ecologische voetafdruk en tegen lagere kosten melk en vlees te produceren. Onze oplossingen verbeteren niet alleen het welzijn van de dieren, maar verhogen ook de levenskwaliteit van de veehouders en de rentabiliteit van hun bedrijven. Hiermee dragen we bij aan een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. Dit beschouwen we als onze verantwoordelijkheid en gezamenlijke missie: Better Cows > Better Life.

 

Bij CRV kun je op diverse manieren bijdragen aan deze missie. We hebben een breed scala aan functies binnen verschillende afdelingen en regio's. CRV is wereldwijd aanwezig met vestigingen in landen zoals de Verenigde Staten, Brazilië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Tsjechië. Vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem zijn er afdelingen actief die een wereldwijde reikwijdte hebben.

 

Ontdek jouw werkplek

 

Onze cultuur

 

Collectief eigenaarschap

Wij geloven dat al onze oplossingen het resultaat zijn van gezamenlijke inspanningen. Of je nu in Brazilië, Nieuw-Zeeland, Nederland, Vlaanderen of in een ander deel van de wereld bij CRV werkt, we werken samen met elkaar in plaats van voor iemand. En dat betekent da twe allemaal werken alsof we zelf eigenaar zijn van het bedrijf, in plaats van alleen instructies op te volgen. Het betekent jezelf afvragen wat je kunt doen om je collega te laten schitteren, omdat je weet dat je collega hetzelfde voor jou zal doen. Door collectief eigenaarschap ontstaat er een omgeving waarin mensen gelijk zijn, met vertrouwen kunnen werken en er plezier in hebben om samen het verschil te maken.

Verantwoordelijkheid

Heldere verantwoordelijkheid schept vertrouwen. Het nemen van verantwoordelijkheid is echter niet hetzelfde als simpelweg vasthouden aan een vastomlijnde reeks taken en verantwoordelijkheden. Het omvat zoveel meer. Het gaat erom dat je je focust op datgene waar je verantwoordelijk voor bent en je de vrijheid neemt om snel en daadkrachtig te handelen. Daarbij zet je je collega’s in hun kracht door hun vaardigheden en sterke punten te benutten om bij te dragen aan onze gezamenlijke visie en strategie, en wat we onze klanten beloven: Better Cows > Better Life.

Transparantie

Transparantie betekent openlijk communiceren in wat je doet en denkt. Het gaat erom duidelijke verwachtingen te hebben en ervoor te zorgen dat iedereen de juiste hulpmiddelen en richting krijgt om zijn werk goed te doen. We delen ook met elkaar hoe het met ons gaat en vertrouwen mensen de informatie toe die ze nodig hebben om verantwoordelijkheid te nemen terwijl ze voor onze klanten werken. Omdat we allemaal verschillend zijn, helpt het als we nieuwsgiering zijn naar elkaar en vragen stellen, om elkaar te begrijpen, te versterken en verbonden te blijven.

Heb je een vraag?

Neem dan direct contact met ons op!
 

 

 

 


Wij zijn altijd opzoek naar talent

Zie je geen vacature die bij jou past? Neem dan contact met ons op!

 

 

Sociale media

 

 

 

 

 

Sociale media

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag?

Neem dan direct contact met ons op!
 

 

 

 

 

Wij zijn altijd opzoek naar talent

Zie je geen vacature die bij jou past?
Neem dan contact met ons op!

 

 

 

Sociale media