Sollicitanten inlog

Sollicitanten inlog

Open

Manager HR - Nederland/Vlaanderen

Delete
Bewaar in favorieten

Functie omschrijving

Ben jij de HR-manager die samen met leidinggevenden en medewerkers bijdraagt aan het realiseren van organisatie-, team- en persoonlijke doelen? Wil je werken in een omgeving waar zowel teamwerk als ambitie wordt beloond en waar we staan voor collectief eigenaarschap, verantwoordelijkheid en transparantie? Lees dan vooral verder.

Bij CRV werken we elke dag samen aan het verbeteren van veestapels over de hele wereld. Dit doen wij door het leveren van topgenetica en slimme data- en managementoplossingen. In 2021 zijn we met de CRV NEXT strategie een pad ingeslagen waarbij we ons ontwikkelen naar een globale matrixorganisatie.

Als Manager HR ben je eindverantwoordelijk voor het HR-beleid in de business unit Nederland / Vlaanderen en ben je onderdeel van het MT. Samen met je team ben je de link tussen de HR-strategie en het human capital van de organisatie.

Samen met leidinggevenden definieer je de HR-strategie voor Nederland & Vlaanderen (ca 1000 medewerkers), vertaalt deze naar een roadmap en zorgt voor executiekracht. Je implementeert de global HR-strategie, waar jezelf aan hebt bijgedragen, en vertaalt deze in tactische en operationele activiteiten. Je bent onderdeel van de business waar je de HR voor doet; je weet wat er leeft, kent de uitdagingen en spreekt de taal. Je bent verantwoordelijk voor de strategische personeelsplanning, leiderschap- en organisatieontwikkeling, grotere en kleinere organisatiewijzigingen. Het uitbreiden en professionaliseren van het HR-instrumentarium waaronder performance management, people development en recruitment, zijn enkele thema’s waar jij je mee bezig gaat houden. Samen met o.a. je collega HR-managers wereldwijd ben je onderdeel van de Global HR Round table en heb je een leidende rol in nationale projecten.

Jij bent

  • Een positieve proactieve HR-manager, een empathische toegankelijke sparringpartner en teamplayer met MT-ervaring.
  • Je opereert op WO-niveau en hebt een afgeronde opleiding op het gebied van HR of bedrijfskunde.
  • Je bent een strategisch denker, visionair en hebt bedrijfskundige inzicht.
  • Relevante werkervaring heb je opgedaan in bij voorkeur grotere complexe organisaties. Kennis van de wet- en regelgeving in Vlaanderen is een pré.
  • Natuurlijk heb je de benodigde actuele kennis en ben je bereid jezelf te ontwikkelen.
  • Ervaring met projectmatig werken en met het leiden van projectteams is een must.
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Vanwege jouw actieve rol aan de Global HR round table en eventuele deelname aan internationale HR projecten vind je het geen probleem om ook buiten kantoortijden beschikbaar te zijn.

Wat bieden we jou

  • Een uitdagende baan in een organisatie die zich ontwikkelt naar een globale matrixorganisatie.
  • Een zelfstandige verantwoordelijke functie op managementniveau.
  • Een functie die bestaat uit strategische, tactische en operationele verantwoordelijkheden en deelname in verschillende nationale en internationale projectteams.
  • De mogelijkheid om mee te ontwikkelen met de organisatie. Hoe die ontwikkeling eruit ziet hebben we samen in de hand.
  • Leuke collega’s natuurlijk.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, bonusregeling en leaseauto.
  • Standplaats is Arnhem en deels vanuit huis werken is en blijft mogelijk.

Kom bij ons werken!

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae via onderstaande sollicitatiebutton.

Enthousiast geworden?

Voor vragen kun je contact opnemen met Lammert Veenhuizen, MD Nederland/Vlaanderen, 0623786494 of Martine van 't Veld, Global HR Director, 0647884825.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveeverbetering. BETTER COWS > BETTER LIFE is waar CRV voor staat. We helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren. Circa 23.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Locatie

Arnhem
CRV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.